در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده حدود ۲۲ سال سابقه بیمه دارم و نزدیک ۱۱ سال فقط  در یک شرکتی مشغول بوده ام. شرکت محترم تا پایان ۹۸ حداقل حقوق برای بیمه من واریز میکرد که با اعتراض بنده امسال حقوق متمم(چهار ملیون و سیصد هزار تومن) را برای من رد کرده ولی منتها با اینکه تا اخر سال ۹۹ قرار داد دارم شرکت عدم نیاز بنده را اعلام کرده و معرفی نامه داده برای بیمه با عنوان عدم نیاز.....حال میخواستم کمک کنید تا بدانم که چه مدت به من بیمه بیکاری تعلق میگیر و با چه مبلغی و اینگه حقوق بنده در بیمه یهو بالا رفته اشکالی پیش می اورد یا خیر... با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

مدت استحقاق دریافت بیمه بیکاری در صورت تاهل 50 ماه و تجرد 36 ماه میباشد.

ولی با توجه به افزایش ناگهانی حقوق و دستمزد احتمال اینکه تامین اجتماعی حقوق شما را نا متعارف در نظر بگیرد بسیار زیاد است.

مبلغ پرداختی بابت مستمری بیمه بیکاری 55 درصد سه ماه آخر میباشد