در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام.
بنده مسافر پیک بودم که در مسیر با کامیونی تصادف کردیم که بنده زیر کامیون رفتم،کارشناس راهنمایی رانندگی میزان تقصیر را ۵۰ ۵۰ تشخیص داد،راننده کامیون توقیف شد ولی راننده پیک از ترس تصادف وحشتناک متواری گردید،بنده از هردو شکایت کردم(حتی راننده متواری)،بعد از تحقیقات دادسرا پرونده راننده کامیون برای رای به دادگاه کیفری فرستاده شد. و بعداز سه ماه رای کامیونی صادر شد،حال سوال بنده این هست برای ۵۰ درصد بعدی باید چی کار کنم؟ باید پرونده رو از دادسرا بگیرم ببرم صندوق خسارات بدنی یا از دادگاه؟ اصلا چجوری باید پیگیری کنم؟چون که دادسرا فقط پرونده کامیونی رو به دادگاه فرستاده،
1 پاسخ
توسط (22,290 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>