در دیه و بیمه خودرو توسط (7,050 امتیاز)
سلام

تصادف کردم، راننده مقصر بودم. بیمه و گواهینامه نداشتم. برای محاسبه دیه و دریافت دیه از شرکت بیمه و صندوق تامین خسارات بدنی نیاز به مشاوره دارم تا در صورت امکان پیگیری پرونده رو به مشاور ارائه کنم. امکان کمک در این زمینه رو دارید ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام
با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ.

بیدبرگ پیگیری پرونده وکالت حقوقی را انجام نمی دهد، اگر چه می توانید از خدمات مشاوره تلفنی مشاوران همکار بیدبرگ در این مورد استفاده کنید.