در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام
من یک درخواست شکایت در این سامانه انجام دادم .
سه سوال دارم /
اول اینکه من چگونه باید پیگیری کنم که در چه زمانی ابلاغیه و دادنامه ارسال می شود؟
دوم اینکه از کجا باید بدانم که شرکتی که در آن مشغول هستم در این سامانه ثبت نام کرده؟
سوم اینکه چگونه و در چه بازه ی زمانی ای به شکایت من رسیدگی خواهد شد؟
تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

1- بعد از ثبت دادخواست در سامانه جامع اداره کار ، میبایست بعد از ورود به سامانه جامع روابط کار، بطور مرتب در سامانه وقت هیات جلسه تشخیص و نیز دادنامه صادره را از قسمت
( کارپوشه - تمام ورودی ها من ) پیگیری نمائید. و در صورت اعتراض ، ظرف مدت 15 روز از تاریخ صدور رای در سامانه ، نسبت به ثبت اعتراض اقدام نمایئد.

2- با ثبت دادخواست شما در سامانه جامع اداره کار ، یک نسخه ابلاغیه به کارفرمای مربوطه بصورت دستی ارسال میشود که حتما کارفرما جهت مشاهده متن دادخواست و نام خواهان باید ابتدا در دفاتر پیشخوان نسبت به اخذ کد احراز کارفرمایی اقدام نماید و سپس وارد سامانه جامع اداره کار شود تا دادخواست مطروحه را مشاهده نماید.

3- زمان دقیق و مشخصی در خصوص رسیدگی به پرونده های اینترنتی سامانه جامع اداره کار وجود ندارد اما اصولا حدود 10 الی 30 روز زمان لازم است تا هیأت محترم دادنامه مربوطه را صادر نماید