در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

  بنده راکب موتورسیکلت بودم  اذر ماه 96 خودرو به من زد  ولی من مقصر اعلام شدم
تا اردیبهشت 97 طول درمان پزشکی قانونی داشتم
بعد پزشکی قانونی ۲۰درصد برای من دیه برید
رفتم بیمه(رازی)گفتن پزشک معتمد باید معاینه کنه  که ایشون گفت بهت نیم درصد بیشتر نمیدیم
منم رفتم بیمه مرکزی شکایت کردم  زحمت کشیدن گفتن باشه ۶درصد بهت میدیم   که منم رفت از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کردم
که خرداد ۹۹بالاخره رای به نفع من صادر شد
الان میخواستم بدونم که واسه این دو سه سال دوندگی میتونم از بیمه خسارت بگیرم  ؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بابت این دو سال دوندگی فقط می تونید خسارت تاخیر نیم در هزار مطالبه کنید