در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام.

بنده قراردادکتبی یکساله مدت موقت داشتم

.تاریخ شروع قراردادم29تیر98بودوتاریخ اتمام ان29تیر99میباشد

.کارفرماقبل ازاتمام قراردادیکساله در2ابان98من روازکاراخراج کرد.

به استنادماده25 وبند دال ماده21قانونکارحکم ابقابه کارازهیات تشخیص وحل اختلاف خواستم واماده به کاربودنم رواعلام کردم

متاسفانه باتوجه به نفوذورشوه کارفرمااخراج موجه شدوحق وحقوق ومطالبات3ماه و6روزبنده رودردادنامه نوشتندوحق السعی ایام بلاتکلیفی وبازگشت به کار رو طبق قراردادکه هنوزتمام نشده بوددردادنامه منظورنکردند.

دادنامه هیات حل اختلاف  بابت مطالبات به مبلغ4میلیون تومان وبیمه اجباری3ماه و6روزبنده رونوشتند.

بنده به رای هیات حل اختلاف شدیدامعترض هستم ومیخواهم باتوجه به قراردادیکساله ام به دیوان عدالت اداری شکایت کنم.

ایامیتوانم رای دادنامه هیات حل اختلاف روبابت مطالبات به مبلغ4میلیون تومان وبیمه3ماه و6روزرو دراجرای احکام به اجرابگذارم

واگربه اجرابگذارم ایاشکایتم ازدیوان عدالت اداری بخاطرحکم بازگشت به کاروحقوق ومزایاوبیمه اجباری الباقی قراردادم مردود وازبین میرود

ایااگربخواهم به دیوان شکایت کنم نبایددادنامه هیات حل اختلاف روبه اجرابگذارم ومنتظر رای دیوان بمانم؟

لطفاتوضیحات خوب وکاملی دراین زمینه بدیدچون مسئله کاملاحیاتی است.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

بله شما میتوانید با اجرا گذاشتن دادنامه حل اختلاف مبلغ مندرج در دادنامه مذکو را دریافت نموده و بابت ما بقی مطالبات خود در دیوان عدالت اداری نسبت به طرح دادخواست اقدام نمائید.