در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (1,290 امتیاز)
رای قطعی هیات حل اختلاف که مبتنی بر اخراج موجه کارگر بوده است به جهت شکایت شاکی در دیوان عدالت اداری حکم توقف عملیات اجرایی از سوی دیوان صدور یافته است اما کارفرما علی رغم صدور قرار توقف رای اخراج موجه ازابقا به کار کارگر امتناع می‌کند و شاکی نیز باطرح دادخواست در مراجع حل اختلاف تقاضای بازگشت به کار نموده است تکلیف مراجع حل اختلاف چیست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

چنانچه علی رغم صدور دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی رای هیات حل اختلاف ،کارفرما در رابطه با فسخ قرارداد کار و اخراج کارگر کماکان از ابقاء به کار وی خودداری نمایدتعلیق قرارداد در اجرای قسمت پایانی ماده ۲7 قانون کار تا تعیین تکلیف قطعی پرونده در دیوان عدالت اداری و در صورت نقض رای هیات حل اختلاف در دیوان، تا صدور رای نهایی هیئت حل اختلاف هم عرض ادامه پیدا می‌کنند و هر گونه رسیدگی به شکایت شاکی در مراجع حل اختلاف نیز منوط به نهایی شدن پرونده در دیوان عدالت اداری خواهد بود.