در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید من از اداره کار بلاتکلیفی خواسته بودم ولی رد کرده بودند وقتی جواب دیوان آمد دیدم که موافقت شده است و لی متا سفانه تا قبل از اجرای رای دیوان تسویه قراردادم را که در هیات نوشته بودند

از اجرای احکام تحویل گرفتم بعد بلاتکلیفی اصلا به من ندادند و گفتند که تصفیه کرده ایحال به نظر شما راهی است که از دیوان بخواهم که ان تصفیه را بی تاثیر اعلام بکنند؟

چون هم به پول نیاز داشتم و هم سواد حقوقی نداشتم و نمیدانستم که بعدا برایم مشکل ساز خواهد شد و هم جواب دیوان خیلی طول کشیدضمنا فقط حقوق خودم را گرفته ام یعنی سازش و توافقی در کار نیست

ممنونم از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به خواسته بازگشت بکار و حق السعی ایام بلاتکلیفی و ابعاد مختلف این موضوع لطفا ً جهت راهنمایی دقیق تر سوال خود را واضح تر بیان نمائید.