در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام حالتون خوبه ان شاالله

کارگری که بعنوان نگهبان از ساعت ۱۹ تا ۷ صبح ، نگهبانی می دهد آیا در فیش حقوقی اش حق ناهار دریافت می کند یا خیر؟

دوم اینکه از نظر مزایای شغلی و حقوق و حق شیفت، ساعت کاری ۱۹ تا ۷ صبح، چه تفاوتی با ۲۰ تا ۸ صبح دارد؟ تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

1- حق ناهار الزامی برای کارفرما ندارد و اختیاری است.

2- تفاوتی چندانی ندارد وهر مزایایی به شیفت 19 تا 7 صبح تعلق گیرد ، به شیفت 20 تا 8 صبح نیز تعلق میگیرد.