در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام،

پس از  قطع همکاری،  بیمه و حقوق بیکاری به میزان حداقل مقرر شد،

بعد از آن از با  شکایت از شرکت ثابت کردم که حقوقم بیشتر از حداقل بوده و مابه التفاوت را گرفتم.

در حکم،  شرکت ملزم به پرداخت حق بیمه  با حقوق واقعی شده  آیا حقوق بیکاری هم باید به مقدار حکم هیات حل اختلاف پرداخت شود؟

از ابتدای بیکاری یا از زمان حکم؟

حکم حدود یک سال پس از بیکاری گرفته شده و هنوز بیمه بیکاری می گیرم.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله از ابتدای دریافت بیمه بیکاری ما به التفاوت به شما تعلق میگیرد