در پشتیبانی بیدبرگ توسط (100 امتیاز)
با سلام اگه ممکنه جواب سوال را بدهید ممنون میشم

بنده ۴۲ سالمه و ۲۲ سال سابقه دارم که ۱۰ سال اجباری و ۱۲ سال اختیاری واریز کردم که نرخ ۲۷ درصد پرداخت میکنم

اگر قرار دادم را به ۱۴ درصد تغییر دهم چه تفاوتی در بیمه من ایجاد میشود از نظر بازنشستگی و یا فوت چیزی تعغییر میکند و یافقط از لحاظ درمانی متفاوت میشود

تشکر از شما و ممنون بابت زحماتتان
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

میزان مستمری در زمان بازنشستگی طبق ماده 77 قانون تامین اجتماعی در انواع بیمه یکسان میباشد لذا چنانچه نوع بیمه پردزای خود را تغییر دهید دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه شما چون بیش از 22 سال سابقه دارید براساس میانگین دستمزد یکسال اخر شما میباشد و فابل کاهش یا افزایش نمیباشد و میزان مستمری شما تغییر نخواهد کرد. فقط از لحاظ درمانی تا زمانی که بیمه پرداز بصورت بیمه حرف و مشاغل آزاد هستید مشمول فرانشیز میباشید و باید بین 10 تا 30 درصد از هزینه درمان در مراکز ملکی سازمان را خود پرداخت نمایید البته به شرطی که سرانه درمان را جداگانه پرداخت نمایید و اگر نرخ 18 درصد را انتخاب کنید تمام مزایای بیمه اختیاری را خواهید داشت .