در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
یکی از پرسنل من در بیرون از کارخانه دچار حادثه شده و یک ماه استعلاجی با تاییدیه تامین اجتماعی دریافت نموده است و از مورخه ۹۴/۰۷/۱۷ الی ۹۴/۰۸/۱۶ مرخصی استعلاجی میباشد.
قرارداد وی تا پایان مهر ماه بوده است و بعد ان تمدید نگردیده است و برگه عدم نیاز داده شده است.
وضعیت عیدی و سنوات وی در ایام استعلاجی چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط
با سلام
با توجه به داشتن رابطه کارگری با شما تا پایان تاریخ مهرماه ۹۴ ونظر به ماده ۷۴ قانون کار که بیان شده مدت مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین اجتماعی جز سابقه کار کارگران محاسبه می شود پرداخت عیدی، پاداش وسنوات نامیرده در این ایام با کارفرما می باشد .