باز هستیم
+1 امتیاز
4,542 بازدید
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
یکی از پرسنل من در بیرون از کارخانه دچار حادثه شده و یک ماه استعلاجی با تاییدیه تامین اجتماعی دریافت نموده است و از مورخه ۹۴/۰۷/۱۷ الی ۹۴/۰۸/۱۶ مرخصی استعلاجی میباشد.
قرارداد وی تا پایان مهر ماه بوده است و بعد ان تمدید نگردیده است و برگه عدم نیاز داده شده است.
وضعیت عیدی و سنوات وی در ایام استعلاجی چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط
با سلام
با توجه به داشتن رابطه کارگری با شما تا پایان تاریخ مهرماه ۹۴ ونظر به ماده ۷۴ قانون کار که بیان شده مدت مرخصی استعلاجی با تایید سازمان تامین اجتماعی جز سابقه کار کارگران محاسبه می شود پرداخت عیدی، پاداش وسنوات نامیرده در این ایام با کارفرما می باشد .

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
1 پاسخ 4,739 بازدید
سوال شده آبان 25, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط farzaneh (110 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 2,481 بازدید
سوال شده بهمن 14, 2017 در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط شفیعی (420 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,802 بازدید
سوال شده آذر 25, 2016 در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط علیاصغری (110 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 2,479 بازدید
سوال شده اردیبهشت 27, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط صابری
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...