در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در تصادف پنجاه پنجاه راننده ماشین بودم و گواهینامه نداشتم راننده موتور مجروح شده نتیجه چه میشود لطفا کمک کنید؟؟؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

بنا به درجه تقصیر شما باید 50 رصد خسارت وارده به راننده موتور رو جبران کنید . چون گواهینامه ندارید ، خسارت توسط شرکت بیمه پرداخت میشه و بعدا تمام یا بخشی ازاون بصورت نقد یا اقساط از شما ریکاوری میشه .