در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

سلام
لطفا کل متن را مطالعه بفرمایید.
در قرارداد کاری من, شماره سریال سفته ای درج شده با مبلغ ... بعنوان حسن انجام کار.
اما من همچین سفته ای را به شرکت نداده ام و امضا نکرده ام و اصلا نمیدانم این سفته وجود خارجی دارد یا نه. و دلیل این کار شرکت را نمیدانم.
اما خود قرارداد را امضا کردم و اثر انگشت زدم.

  • سوال ۱-آیا چون قرارداد را امضا کردم, در قبال این سفته مسئولم؟
  • سوال ۲-یا فقط زمانی در قبال سفته مسئولم که خودم آن را خریده و پر کرده و امضا کنم و به شرکت تحویل داده باشم؟
  • سوال۳-آیا امکان سوء استفاده از این سفته توسط شرکت و به نام من وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه سفته از طرف شما  امضا یا انگشت نشده است پس معتبر نیست  وقابلیت اجرایی ندارد .