در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام. بنده درسال94کارمندبیمه شرکت خصوصی بودم وقراردادم شفاهی بودکه به مدت5ماه و2روزکارکرد درخودسال94ازکاراخراج شدم.

درهیات تشخیص مواردی ازخواسته های بنده دردادنامه لحاظ شدولی هرچه به کارشناس هیات تشخیص پایان کارروگفتم لحاظ کن باپررویی تمام گفت به کمترازیکسال پایانکارتعلق نمیگیرد؟

ایاهیات تشخیص تخلف واشتباه نکرده است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله. سنوات پایان خدمت مطابق ایام کارکرد شما تعلق خواهد گرفت.