دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در کدام مشاغل معافیت سهم حق‌ بیمه کارفرمایی وجود دارد و کارفرما کمتر حق بیمه پرداخت میکند
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام از آغاز سال۶۲کارفرمایان کلیه کارگاههای تولیدی وصنعتی وفنی که از خدمات دولتی از قبیل آب برق وتلفن وراه استفاده میکنند تا میزان ۵نفر کارگر از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما معاف بوده واز ۵نفر به بالا نسبت به مازاد ۵نفر حق بیمه را خواهند پرداخت