در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)

منظور از اینکه بعداز 30 روز باید کارگر درخواست بیمه بیکاری رو طرح کنه یعنی چی؟؟ الان فرودین ماه میباشد و لیست اسفند هنوز به بیمه ارسال نشده

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز با سلام

کارگر موظف است در صورت تمایل برای استفاده از بیمه بیکاری درخواست خود را برای دریافت بیمه بیکاری طرف سی روز از تاریخ اخراج به سازمان تامین اجتماعی اعلام نماید. تا انجام  مراحل مدنظر سازمان و بررسی سوابق شما اردیبهشت ماه فرا رسیده و لیست ماه اسفند تا آن زمان قطعا ارسال شده است.

ممنون که پرسش خود را با ما درمیان گذاشتید.

در صورت نیاز به مشاوره پیرامون پرونده خود می توانید با از خدمات مشاوره ای قانون کار و تامین اجتماعی بیدبرگ استفاده فرمایید.