در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام دارای ۱۵سال سابقه خدمت در ناجا هستم سال ۸۷ به اجبار بازخرید کردن من هم چون در آن زمان امکان ادامه بیمه در سازمان نبود سوابق بیمه خودم دا به تامین اجتماعی منتقل نمودم و مبلغ ۱۲ میلیون تومان نیز پرداخت کردم اما دوست دارم در تامین اجتماعی نیروهای مسلح بازنشسته شوم

آیا امکان بازگرداندن سوابق به ساتا وجود دارد یاخیر استناد قانونی آنرا بیان فرمایید متشکرم

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

بیدبرگی عزیز

به نظر می رسد از سایر صندوق ها به تامین اجتماعی ممکن و میسر باشد ولی بالعکس خیر