در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من کارگر کتاب فروشی هستم

آیا صاحب کارم میتونه من رو بیمه تامین اجتماعی کنه
1 پاسخ
توسط
با سلام
کتاب‌ فروشان تابع قانون نظام صنفی هستند ولی اگر کارگری در اختیار داشته باشند از نظر نظام و مقررات کار و اشتغال تابع قانون کار قرار می‌گیرند و به‌تبع آن مشمول قانون تامین‌اجتماعی می‌شوند.
کتاب‌ فروشان معافیت حق‌بیمه سهم کارفرمایی را ندارند و باید بابت کارکنان خود حق‌بیمه را به طور کامل (۳۰ درصد) پرداخت کنند. همچنین صاحبان مغازه و صاحبان کتاب‌ فروشی‌ ها اگر بخواهند از خدمات بیمه بهره‌مند شوند می‌توانند در چارچوب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد از خدمات بیمه‌ای سازمان استفاده کنند.