در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
با سلام

مزیت بیمه عمر سهم کارمند در فیش حقوقی چی هست؟

ایا همون بیمه عمر و سرمایه گذاری هستش؟

ممنون و تشکر از سایت بیدبرگ
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که معمولا" در اداره ها،سازمانها و شرکتها،بیمه های عمری که برای پرسنل عقد قرارداد میشود معمولا" بیمه های عمر و حوادث هست که بجز پوشش فوت(بهر علت و حادثه) و نقص عضو،مزایای دیگری ندارند و بدلیل پایین بودن حق بیمه آنها خریداری میشوند.

حق بیمه آنها بصورت سالانه از حقوق پرسنل کسر و بحساب شرکت بیمه واریز میگردد و نیز شامل سوددهی و سرمایه گذاری نمی گردد.

همچنین بدلیل عدم سوددهی،پس اندازی نداشته و حتی پس از پرداخت 20 یا 30سال حق بیمه و در صورتی که برای بیمه شدگان اتفاقی حادث نگردد،سرمایه ای برای عودت به بیمه شدگان نداشته و عایدی ای برایشان بهمراه نخواهد داشت.

پوشش های بیمه های عمر و سرمایه گذاری بدلیل اجباری نبودن معمولا" از طرف سازمانها و یا اداره جات خریداری نمیگردد که این خود موجبات تضییع حق و حقوق بیمه شدگان آنان بوده،لکن بدلیل اجبار بودن آن معمولا" به همین روش ثبت نام میگردد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام