در جریمه و بدهی بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

طرح جدید بخشودگی بدهی بیمه کارفرما سازمان تامین اجتماعی به دلیل بیماری کرونا چیست؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

بیدبرگی عزیز سلام

سازمان تامین اجتماعی ضمن صدور دستور اداری لازم برای واحدهای اجرایی تابعه، فهرست ۱۰ شاخه از فعالیت ها در بخش های اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی که بیشترین آسیب را از این ناحیه متحمل شده اند، ابلاغ کرد.
براساس دستور اداری ابلاغ شده به واحدهای اجرایی سازمان تأمین اجتماعی، کارفرمایان مشمول نسبت به ارسال لیست حقوق و مزد ماهیانه مربوط به ماه های اسفند ۹۸، فروردین و اردیبهشت ۹۹ بدون پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی (۲۰درصد حق بیمه سهم کارفرمایی ) اقدام می‌کنند و بعد از اتمام دوره یاد شده در تیرماه ۹۹ می‌توانند در صورت عدم توانایی پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی ماههای یاد شده نسبت به پرداخت تدریجی و تا حداکثر پایان سال ۹۹ اقدام کنند.
همچنین حق بیمه سهم کارفرمایی ماه‌های اشاره شده در صورت ارسال صورت مزد و حقوق ماهیانه وفق ماده (۳۹) تامین اجتماعی ( هر ماه تا آخرین روز ماه بعد ) مشمول جریمه تاخیر پرداخت نخواهد بود و واحدهای اجرایی تابعه مکلف هستند نسبت به دریافت لیست حقوق و مزد کارگاههای مزبور در ماه های اشاره شده با رعایت دستور اداری صادره اقدام لازم به عمل آورند.
 در پایان فهرست فعالیت‌ها و زیربخش‌های اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی آسیب‌پذیر از کرونا را به شرح زیر اعلام شد:
  • مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی‌ها، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت.
  • مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین راهی و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)
  • حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی.
  • دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری.
  • تولید و توزیع پوشاک.
  • تولید و توزیع کیف و کفش.
  • مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه.
  • مراکز و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی.
  • مراکز و مجتمع‌های فرهنگی و آموزشی.
  • مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی