در جریمه و بدهی بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
ضمن عرض سلام و خسته نباشید

بخشنامه جدید بخشودگی جرایم بیمه تامین اجتماعی سال 98 رو میخواستم
توسط (1,060 امتیاز)
سلام توی سایت تامین اجتماعی تا 13 شهریور مهلت پرداخت بدهی تامین اجتماعی قبل از سال 97 تعیین شده این خبر واقعیت داره  و ابلغ شده یا نه با تشکر ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

در سال 98 فعلا بخشودگی اعلام نگردیده است و کسانی که تا تاریخ 97/4/10 درخواست نموده اند فقط می توانند از بخشودگی جرایم استفاده نمایند.