در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آیا بیمه عمر هزینه های بیماری کرونا را پرداخت می کند ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبدگ سلام،وقت بخیر

تنها هزینه ای که در بیمه عمر برای کرونا وجود داره،پوشش فوت یهرعلت هست که شرکتهای بیمه موظف به پرداخت آن هستن.

سایر هزینه های مربوط به کرونا که حالت درمانی دارن رو میبایست بیمه های تکمیلی پرداخت کنن و در تعهد بیمه عمر نبوده و نخواهد بود.

البته بعضی از شرکتهای بیمه تا مقطع زمانی آخر فروردین سال ۱۳۹۹ جزو پوشش امراض خاص شون این بیماری رو در تعهدات شون قرار دادن. و بابتش غرامت پرداخت میکنن که قطعا با استفاده از آن،سایر پوششهای امراض خاص به پایان رسیده و از تعهدات بیمه عمرشان خارج خواهد گردید.ضمن اینکه این عمل از نظر بیمه مرکزی هنوز تصویب و مورد موافقت قرار نگرفته و قانونا" خلاف است،زیرا که کرونا جزو امراض خاص نبوده و نخواهد بود.

 و در تمامی شرکتهای بیمه(بجز پاسارگاد)پوشش امراض خاص تنها یکبار در طول مدت قرارداد در تعهد شرکت بیمه خواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام