در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام .

من در سال۹۵راکب موتور بودم و  تصادف کردم و مقصر حادثه شدم دارای بیمه و گواهینامه هم بودم بیمه زیربار پرداخت خسارت نمیرفت وکیل هم داشتم که گفت با توجه به قانون نمیتونم حقت بگیرم بعد کلی دوندگی نزد پزشک معتمد بیمه رفتم که برام ۴۰ درصد نقص عضو ران پام زد که به خاطر شکستگی شدید هنوز هم جوش نخورده و بیمه ازمن تعهد گرفت که دیگه ادعای خسارت نکنم .

ایا با توجه به لایحه جدید دیوان عالی کشور میتونم برای ۵۳ درصد دیگه ای که پزشک قانونی برای جراحات و شکستگی های دیگم ثبت کرده اقدام کنم؟

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

شما میتوانید با طرح دادخواست در دادگاه عمومی با توجه به گواهی پزشکی قانونی میزان خسارت و دیه خود را تا اخرین درصد از بیمه گر به نرخ سال 99 دریافت کنید . نگران ا ن رضایت هم نباشید تاثیری در احقاق حق شما ندارد