در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

خانم بنده به علت زایمان طبیعی باعث پارگی رحم وفوت جنین شده و با شکایت از پزشک معالج، وی با نظریه پزشک قانونی محکوم به ۴درصدارش پارگی رحم و ۳۰ درصد ارش  نازایی ناشی از سندروم آشرمن گردید.

میخواستم ببینم مبلغش چقد میشه و آیا دیه جنین هم داده میشه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتون

34درصد دیه کامل معادل معادل 112 میلیون تومان در سال 99 میباشد . دیه جنین هم اگر در اثر قصور پزشک باشد دیه کامل محاسبه و پرداخت میشود