در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام..

بنده 62 سال سن دارم و 15 سال سابقه رانندگی با ماشین سنگین دارم (پایه یکم)..
آیا حق بازنشستگی به من تعلق میگیرد؟  اینکه عیدی بنده به چه مبلغ میباشد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

جواب سوال اول تان مثبت است با ۶۰ سال سن وزیر ۲۰ سال سابقه پرداختحق بیمه تامین اجتماعی متناسب با سابقه پرداخت حق بیمه می توانید بازنشسته شوید

ودرمورد سوال دوم عیدی وپاداش در صورتیکه مشمول قانون کار هستید واز کارفرما حقوق دریافت می کنید به شما به استناد مصوبه ۱۲.۶ .۱۳۷۰ مجلس شورای اسلامی تعلق می  گیرید .