در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

من مدیر عامل یک شرکت با مسئولیت محدود هستم وپرسنل دیگری ندارم و بیمه اختیاری پرداخت می کنم و بدلیل نداشتن پرسنل از بیمه کارفرمایی نمی توانستم استفاده بکنم و همچنین لیست بیمه با یک پرسنل نمی توانم ارسال بکنم

ایا از نظر بیمه برای من مشکلی ایجاد نمی شود و موقع حسابرسی بیمه با توجه به اینکه حقوق در دفاتر برای خودم رد می کنم مشکلی ندارد

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام. با توجه به این که مدیران عامل از شمول قانون کار خارج و به تبع آن، بیمه آنان اجباری نیست، در نتیجه حسابرس بیمه ای نمی تواند ثبت سند مالی حقوق مدیر عامل کارگاه را بدهکار نماید.