در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

ارزانترین بیمه شخص ثالث در 99 کدام است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

باید خدمت تون عرض کنم که نرخ پایه بیمه های ثالث توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از خرداد ماه سال 1395 یکسان سازی شده و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد.

تنها تفاوتی که در میزان نرخ اعلامی وجود داره میزان تعهد خسارات مالی شرکت ها هست که تا از سقف 9 میلیون مصوب بیمه مرکزی تا سقف 50 میلیون تومان وجود داره و به تصویب رسیده و میزان این سقف با حق بیمه ای بسیار مناسب قابل انتخاب هست.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام