در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام و احترام خدمت کارشناسان محترم

ارزانترین بیمه شخص ثالث در 98 کدام است ؟
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

در مورد بیمه مسیولیت مدنی شخص ثالث بازار رقابتی وجود نداره و چون حق بیمه از طرف بیمه مرکزی تعیین میشه شرکتهای بیمه قدرت مانور زیادی ندارند ، اگر شرکتی هم ارزونتر میده قطع یقین یا تعداد روزهای بیمه کسری داره یا....

بهرحال شرکتهای بیمه حق دارند تا مبلغ 2.5 درصد از حق بیمه رو تخفیف بدن و این علاوه بر اون تخفیف های سالانه 5درصد اعمال میشه