در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام وقت بخیر
1-ایا رابطه ای بین بحث طبقه بندی مشاغل و مشاغل دارای سختی کار وجود دارد؟
2-برای اینکه یک شرکت حقوقی بتواند بحث طبقه بندی مشاغل را انجام دهد چه مراحلی را باید طی کند؟
3-در صورتی که کارفرما بخواهد مشاغل سخت وزیان اور شرکت خود را مشخص کند باید چه اقداماتی را انجام دهد و از کجا شروع کند؟
4-ایا این اقدام کارفرما ، کار درستی هست یا خیر؟ (توضیح اینکه بعضی مشاورین گفته اند که این کار نباید توسط کارفرما انجام شود و فقط موقعی که کارگر شکایت کرد اقدام کند وگرنه ممکن است با مشکلات زیادی مواجه شود که منجر به ورشکستگی و تعطیلی کارگاه شود )
با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

1- خیر. مراجع به اداره کار محل خدمت جهت تعیین مشاغل سختی و زیان آور

2- مراجعه به اداره کار محل کار و معرفی شرکتهای مختلف از طرف اداره کار جهت انجام طرح طبقه بندی مشاغل

3- مراجعه به اداره کار محل

4- طبق قانون شرکتهای بالای 50 نفر ملزم به رعایت طرح طبقه بندی میباشند