در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

رتبه بندی و سطح توانگری شرکت های بیمه در سال 99 چگونه است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

باید خدمت تون عرض کنم که توانگری مالی شرکت های بیمه مربوط به سالهای گذشته می باشد نه آینده دوست گرامی.

توانگری مالی شرکت بیمه یعنی اینکه وقتی برای بیمه گذاری اتفاقی حادث میشه که شرکت بیمه می بایست به اون بیمه گذار خسارتی رو طبق تعهدش پرداخت کنه،آیا صندوق خسارت شرکت بیمه دارای پشتوانه مالی قوی ای هست تا در اسرع وقت و بدون درنگ و پیچاندن مشتری خود آن خسارت را پرداخت کند یا خیر.

بنابراین،مجموع برآیند و عملکرد شرکت بیمه در طول یک سال هست که مشخص میکنه که آیا اون شرکت دارای این پشتوانه مالی قوی هست یا نه.

در حال حاضر هم  تنها ارگان و مرجعی که سطح توانگری مالی شرکتهای بیمه رو اعلام میکنه،بیمه مرکزی بعنوان نهاد ناظر بر شرکتهای بیمه هست و در حال حاضر هم سطح توانگری مالی سال 98 شرکتهای بیمه در سایت بیمه مرکزی،قسمت پورتال نظارت قابل مشاهده می باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،آگاه و مطلع خریداری نمایید.

با تجدید احترام