در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

حداقل حقوق برای کارگران مرغداری ها و دامداری ها برای سال 99 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

حداقل حقوق ثابت کارگران مرغداری ودامداری در سال ۱۳۹۹ در ماه ۳۰ روزه مبلغ ۱۸/۳۵۴/۲۷۰ریال تعیین گردیده است به علاوه سا یر مزایای قانونی شامل حق مسکن ماهیانه مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ریال وبن کارگری ماهیانه مبلغ ۴۰۰۰۰۰۰ریال تعیین شده است .