در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (570 امتیاز)
سلام.

۵۱ ساله و خانم هستم_بیمه مشاغل آزاد هستم جایی استخدام شدم و الان بیمه اجباری برایم رد خواهد شد

_ اگر ۵۵ ساله بشم و از کار تعدیل بشم و بخوام دوباره با تامین اجتماعی قرارداد مشاغل آزاد ببندم که سابقه م 20 سال پر بشه / آیا قرارداد میبندن یا به سن ۵۵ رسیدم اینکارو نمیکنن و با 13 سال سابقه بازنشسته م میکنن؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ اگر اون کارگاه تا سن ۵۵ سالگی برایتون بیمه بریزد و سابقه کافی داشته باشید بله میتوانید بعد از آن هم در سن ۵۵ سالگی میتوانید درخواست بازنشستگی بدهید و کسری سابقه خودتون را تا سقف ۱۰ سال یکجا واریز کنید و بازنشسته شوید