در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

سلام.وقت بخیر.

برای پدرم 24 سال بیمه اجباری رد شده و شرکت منحل شده ، پدرم الان 55 سالشه و مغازه داره جواز کسب هم گرفته.میخواد 5 سال بیمه مشاغل آزاد رد کنه تا بازنشسته بشه.

دو تا سوال داشتم :

  • اول اینکه آیا اصلا میتونه بعد از 24 سال بیمه اجباری در سن 55 سالگی بیمه مشاغل آزاد بریزه یا نه؟
  • دوم اینکه مبنای حقوق بازنشستگیش سوابق بیمه اجباریش محسوب میشه یا سوابق بیمه آزادش؟

تشکر

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه پدر شما دارای ۲۴سال سابقه بیمه اجباری دارد میتواند بیمه مشاغل آزاد شود ولی مبنای حقوق بازنشستگی ایشان بر اساس بیمه مشاغل آزاد محاسبه میشود ودر حال حاضر مبنای حق بیمه ای که باید بپردازد براساس یکسال آخری که بیمه اجباری پرداخت شده است محاسبه میشود