در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
من مدت یک سال تو یک پروژه ساختمانی مشغول به کار بودم که متاسفانه به جز فقط ۴۵روز بیمه دیگه هیچ یک از مزایای قانون کار به ما پرداخت نشد نه روز های تعطیل نه مرخصی استحقاقی و عیدی و چیزی حدود  ۱۰ماه برای من بیمه به حساب نریخته!!!!

ولی هنگام گرفتن حقوق های معمول و مشخص ماهانه از ما امضا و اثر انگشت میگرفت که تمام حق و حقوق خود را دریافت کرده ایم !!! با توجه به این شرایط میتوانم از پیمانکار شکایت کنیم بابت بیمه!!!
خواهشا راهنمایی کنید سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

بیدبرگی عزیز

سلام

کارکرد شما مربوط به چه سالی است؟! علت این سوال آن است که رویه قضایی اخیرا تغییری داشته است.