در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
کارفرما قبل از پایان قرارداد اعلام عدم نیاز کرد و بنده از اداره کار حکم گرفتم برای مابقی قراردادم که مزایا و بیمه پرداخت بشه
با توجه به اینکه محل شرکت استیجاری بوده کارفرما قبل از اینکه حکم به محل شرکت برسه ساختمان راتحویل مالک داده و آدرس جدید رو هم در سامانه روزنامه رسمی تغییر نداده و طی تماس با ایشان برای دریافت آدرس جدید هم از ارائه آن خودداری کرده
حالا برای اینکه حکم اجرا بشه چیکار باید کرد
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

سلام

ملاک عمل اداره کار برای ابلاغ به اشخاص حقوقی ثبت در روزنامه رسمی است، در صورتیکه شرکت ادرس جدید خود را نشر اگهی در روزنامه رسمی نکرده باشد اخرین ادرس ثبت شده در سایت روزنامه رسمی کماکان لازم الاجرا است