در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
با سلام
نحوه پرداخت بیمه به صورت ماهانه بهتر است یا سالانه یا یکجا؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

با تشکر از طرح سوالات تون که باعث افزایش اطلاعات خودتون و سایر هموطنان عزیز میشود.

باید باطلاع تون برسونم که بهترین روش ثبت نام بیمه های عمر در حال حاضر،ثبت نام بصورت پرداخت حق بیمه سالانه همراه با سپرده گذاری می باشد.

این ترکیب،بیشترین میزان سوددهی رو همراه با بیشترین پوششها برای ثبت نام کننده به همراه خواهد د اشت.

در کنار این ترکیب ثبت نام،پرداخت چند سال حق بیمه بصورت همزمان نیز میتواند سود بیشتری رو در بیمه نامه براتون به همراه داشته باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام