در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

مبلغ حق بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی سال 99 چقدر می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

مبلغ حق بیمه بیمه شدگان خاص( اعم از بیمه های اختیاری، صاحبان حرف و مشاغل آزاد، زنان خانه دار و ...)،تابع تعیین حداقل دستمزد کارگر عادی  توسط شورای عالی کار می باشد، که معمولاً در پایان سال، این شورا تشکیل جلسه داده و دستمزد مربوطه را اعلام می نمایند و سپس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، مستند به این دستمزد تعیین شده،مبالغ حق بیمه های مربوطه را اعلام می نمایند، به محض اعلام رسمی شورای عالی کار و سازمان تامین اجتماعی، موضوع از طریق همین سایت اعلام خواهد گردید.