در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

مبلغ حق بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی سال 98
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

با سلام
بر اساس پاسخ کارشناس بیمه در سوال زیر مبلغ حق بیمه زنان خانه دار بر اساس نرخ حق بیمه آورده شده است:
هزینه و مبلغ حق بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی سال 98 چقدر است ؟

با توجه به تعیین و اعلام حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۳۹۸ مبلغ حق بیمه های زنان خانه دار  به شرح زیرمی باشد:

 حق بیمه ماهانه درماه های 31 روزه براساس حداقل دستمزد :

  • نرخ 18%    بدون درمان 2821399 ریال
  •  نرخ 14%    بدون درمان 2194421 ریال
  • نرخ 12%    بدون درمان 1880932 ریال

حق بیمه ماهانه درماه های 30 روزه براساس حداقل دستمزد :

  • نرخ 18%    بدون درمان 2730386 ریال
  •  نرخ 14%    بدون درمان 2123633 ریال
  • نرخ 12%    بدون درمان 1820257

  درصورت استفاده از خدمات درمانی، مبلغ  حق سرانه درمان به ازای هر نفر ماهانه 440000 ریال به حق بیمه های فوق اضافه میگردد. البته این مبلغ مصوب سال 1397 است و تا اواسط سال جاری مبلغ جدید تعیین و مابه التفاوت آن از اول سال از بیمه شدگان دریافت می گردد.

نکته: زنان خانه دار می توانند با استفاده از این نوع بیمه، به لحاظ درمان تحت تکفل همسر خود مانده و به عنوان تبعی همسر از دفترچه خدمات درمانی بیمه همسر خود استفاده نمایند.