در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (22,290 امتیاز)
سلام خدمت اعضای محترم بیدبرگ

  شکایت و دادخواست کارگران برای شکایت از کارفرما در پیشخوان خدمات دولت را باید چجوری انجام داد
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

بیدبرگی عزیز

طرح ثبت الکترونیکی دادخواست در  دفاتر پیشخوان خدمات دولت منتخب که لیست آن توسط وزارت کار اعلام شده انجام می پذیرد. شرایط ثبت دادخواست تغییری نداشته است و کما فی السابق باید اوراق و مدارک هویتی و مستندات و دادخواست را تکمیل و در دفتر پیشخوان ثبت نمایید. قبلا این امر در واحد دادخواست ادارات کار انجام می شد.  لازم به ذکر است بار اول در شعبه نام نویسی و احراز هویت می شوید. لیست شهرهایی که ثبت دادخواست آن ها در ادارات کار الکترونیکی شده را از سایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جستجو نمایید چون هنوز به طور کامل در همه جا اجرایی نشده است