در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

انصراف از بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 99 چگونه است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که اگه بخواین در حال حاضر از بیمه تکمیلی تون انصراف بدین،اولین شرطش این هست که از ابتدای قراردادتون در سال جاری  تابحال نباید از خدمات بیمه تکمیلی تون استفاده کرده باشین.

در غیر اینصورت میتونین به کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان خودتون مراجعه و درخواست انصراف تون رو از ادامه بیمه پردازی بیمه تکمیلی ارایه بدین.

اگر هم از خدماتش استفاده فرمودین باید تا آبان ماه سال آینده صبر نموده و در این زمان به کانون بازنشستگان مراجعه و درخواست لغو اون رو بصورت کتبی ارایه بدین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام