در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 98 و 99 کی است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

باید خدمت تون عرض کنم که اگه به تازگی به جرگه بازنشستگان پیوستین،ضمن خوش آمدگویی به این دوره فوق العاده خاطره انگیز،میبایست همراه با اولین فیش حقوق،حکم بازنشستگی و دفترچه کلیه اعضاء تحت تکفل تون به کانون بازنشستگان استان تون مراجعه بفرمایین تا کارهای مربوط به ثبت نام تون انجام بشه.

اما در صورتی که بیش از 6 ماه از بازنشستگی شما میگذره میبایست تا آبان ماه سال 1399 منتظر بمونین و در این زمان با مراجعه به کانون بازنشستگان استان تون درخواست برقراری بیمه تکمیلی خودتون رو ارایه بدین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام