در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 96 و 97 کی هست
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام برای ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی می توانید به راهنمای زیر مراجعه کنید:

شرایط انصراف یا ثبت نام بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

  • انصراف فقط به صورت کلی میباشد و برای انصراف افراد تحت تکفل میبایستی از 15 ابان 96 به بعد به کانون مراجهه نمایید
  • از اواسط اذر ماه 96 ثبت نام به صورت دستی هم در کانون تهران انجام خواهد شد.
  • لطفا توجه داشته باشید کسانی که در قرارداد قبل بیمه تکمیل درمان را داشته اند(در صورت کسر شدن مرتب حق بیمه) نیاز به ثبت نام مجدد ندارند.