در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

در صورتی که کارگری در مجموعه یا شرکتی مشغول به کار می باشد، از طریق قوه ی قضائیه و دادگاه بابت پرونده ی شخصی ای محکوم به زندان یا بازداشت شود، این فرد باید چه کاری انجام دهد؟

چگونه به کارفرمایش ازلاع دهد؟ آیا این غیبت لحاظ می شود یا ترک کار؟ کلاً جهت به مشکل برنخوردن با کارفرمایش ، چه کاری باید انجام دهد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

کارگری که توقیف می گردد وتوقیف وی منتهی به حکم محکومیت نمی شود در مدت توقیف قرار داددکار وی به حال تعلیق در می اید وکارگر پس از رفع توقیب به کار خود باز می گردد.