در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام.
من سال 97 تصادف کردم ک با توجه ب تشخیص پزشک و شکستگی درشت نی پا و پارگی رباط داخلی جانبی و lcl دیگه تا چند روز پیش طول کشید حالا من موندم داخل این چون دادیار ب من گفت هفته آینده دوشنبه بیا یا ما برات میفرستیم برا تعیین دیه یا اینکه نامه ضرب دیدگی و پرونده رو میفرستیم ب بیمه مرکزی ایران جایی که پرونده داری اونجا دیه حساب کنن...

آیا اینطور چیزی امکان داره ک بیمه تعیین دیه کنه...اینم بگم من شاکی ندارم برا دیه..از بیمه شخص شخص ثالث راننده استفاده نمودم و طرف مقابلم هم دو سه روز اول کاراش انجام دادیم چک ده روزه از بیمه گرفت و رفت خسارتش گرفت...

متشکرم اگه زود جواب بدید ک من دست و فکر پر برم.سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

مرجع رسمی تعیین جراحات و ثبت ان پزشکی قانونیست . پزشکی قانونی جراحات وارده را به زبان حقوقی ترجمه میکند وبیمه و دادگاه هم ملزم به تبعیت از این مرجع هستند .

زیاندیدگان سوانح رانندگی بدون تشریفات جهت ثبت جراحات وارده اقدام میکنند