در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

سلام. خسته نباشید

.ببخشید مزاحمتون شدم. میشه ازتون یه خواهشی کنم. امکانش هست مقدار دیه ایی که به من تعلق میگیره رو بگید چقدر میشه

خدا خیرتون بده .

باتوجه به قوانین سایت بیدبرگ تصاویر ارسالی شما به علت داشتن اطلاعات خصوصی در سایت قرار نمی گیرد.

در صورت نیاز می توانید سوال خود را بصورت نوشتاری مطرح کنید.

قوانین سایت بیدبرگ

1 پاسخ
توسط (18,390 امتیاز)

سلام

باتوجه به قوانین سایت بیدبرگ تصاویر ارسالی شما به علت داشتن اطلاعات خصوصی در سایت قرار نمی گیرد.

در صورت نیاز می توانید سوال خود را بصورت نوشتاری مطرح کنید.

قوانین سایت بیدبرگ