در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.
اینجانب راننده موتور سیکلت بودم که پراید که راننده ان مست بود و توسط نیروی انتظامی تست گرفته شد. به موتور زده و مقصر شناخته شد .در حالی که زیر پل تصادف صورت گرفت.ایا بیمه به موتور دیه پرداخت میکند .دست راستم پلاتین گذاشتن.پای راستم بخیه. دست چپ ارنج زخم شدید.و زخمهای دیگر.دیه در چه حدودی میباشد
ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
شما در این تصادف در حکم زیاندیده شخص ثالث محسوب می شوید و غرامت از کار افتادگی و طول درمان شما طبق نظر پزشکی قانونی و بر اساس رای نهایی مراجع قضایی، پرداخت می شود.