در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

اگر فردی به صورت ساعتی در شرکتی مشغول به کار باشد به این صورت که در ماه حدود 20 روز بیمه برایش رد شود و مانده مرخصی استفاده نشده هم دارد

ایا میتوان این مانده مرخصی ها را به جای تعداد روزی که کار نکرده در نظر گرفت که بتوان بیمه یک ماه را بیشتر از 20 روز رد کرد؟ به استناد کدام ماده قانونی؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام

مدت مرخصی استحقاقی جزو سابقه کار محسوب وبه مدت مذکور هم حقوق وبیمه تامین اجتماعی طبق قانون تعلق می گیرد