در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

احترامابه استحضارمیرساند که درسال۹۶ وپدر بنده درحین گذرازعرض خیابان براثر تصادف یک موتور سیکلت فوت کردن ،

با این توضیح که کارشناسان تصادف یک نفره تا هیئت هفت نفره نظر برجابجایی موتور سیکلت دخیل درتصادف با یک موتورسیکلت داداری بیمه نامه معتبر دادن (موتورسیکلت معرفی شده دارای بیمه نامه ازطرف راننده به عنوان وسیله دخیل درتصادف) اما دادگاه رسیدگی کننده بدوی نظرهیچکدام از کارشناسان را قبول نکرده وهمان موتور سیکلت دارای بیمه نامه را به عنوان وسیله دخیل درتصادف قبول و از خانواده ما خواستند

برای دریافت دیه به شرکت بیمه مربوطه(بیمه رازی) مراجعه کنیم که بیمه رازی با دیدن نظر کارشناسان ابتدا از پرداخت دیه خودداری کرد و اعتراض ثالث مطرح کرد( چون درابتدا شرکت بیمه رازی در جلسات دادگاهی شرکت نداشتن) که ابتدا اعتراض شرکت بیمه رد شد و اجرای احکام شرکت بیمه را مکلف به پرداخت دیه کرد اما بعداز گذشت دوسال پس از رسیدگی به تجدید نظر خواهی شرکت بیمه دادگاه تجدیدنظر جایجایی موتورسیکلت را توسط راننده تایید و پرداخت دیه توسط شرکت بیمه را لغو کرده

حال سوال اینجاست که بااین توضیحات خانواده ما زیاندیدگان که دیه را دریافت کرده ایم باید پاسخگو باشیم یا راننده مقصر حادثه؟!(منظور ریکاوری دیه ازجانب شرکت بیمه میباشد)

اگرراهنمایی بفرمایید ممنونتان میشویم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

در قانون بیمه ثالث 95 قانونگذار سعی در  حمایت همه جانبه از زیاندیده داره و هیچگاه از زیاندیده خسارات را بازیافت نمیکند .

ریکاوری یا بازیافت برای مقصر متخلف تعیین شده است.مانند کسی که گواهینامه ندارد .

درصورت تصادف به حمایت از زیاندیده خسارت او را جبران می نماید و چون راننده تخلف قانونی و ممنوعیت استفاده از خودرو داشته است تمام یا بخشی از خسارات پرداختی را از راننده ریکاوری مینماید