در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب خدکت مساوران گرامی که همیشه بهترین راه حل را از شما گرفتم و دعا گو خستم
بیمه خویش فرما را چندین سال است از ابتدای سال جهت عدم مراجعه تمیدید دفترچه اول سال یکجا واریز میکنم الان یک ماه است جایی مشغول به کار هستم و کارفرما قصد بیمه کردن من را دارد
تکلیف حدود 4 ماه بیمه ای که پرداخت کردم چه می شود اگر کارفرما من را در لیست بیمه رد کند میتوانم 4 ماهی که باقی مانده تا اخر سال و من پرداخت کردم پس بگیرم از تامین اجتماعی
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

از زمان پرداخت حق بیمه اجباری توسط کارفرما نیازی به پرداخت حق بیمه اختیاری نیست و میتوانید مبالغ را پس بگیرید.